Позив за медије: Отворени дани безбједности - Сарајево, 6-9.12.

НАТО штаб у Сарајеву заједно са припадницима ЕУФОР-а, Министарства одбране БиХ, Министарства безбједности БиХ, ОС БиХ,СИПА-е, Граничне полиције, ФМУП-а, МУП-а РС, Ватрогасне бригаде Кантона Сарајево, Хитне помоћи Сарајево, вас позива да својим присуством увеличате церемонију отварања и посјетите Отворене дане безбједности - Сарајево, Дом Оружаних снага, 6-9 децембра, 2010. године.

Церемонија отварања биће уприличена 6. децембра у 10:30 часова.

Манифестација Отворени дани безбједности демонстрира способност снага безбједности Босне и Херцеговине, као и међународних агенција које их подржавају.

Ради се о четверодневној изложби која укључује промоцију материјала, опреме, демонстрацију безбједности, процедура, пројекције видео материјала, стручне тренинге, као и презентацију возила и остале опреме на паркингу испред зграде Дома ОС БиХ у Сарајеву као и у згради Дома.

У прва два активна дана, 6. и 7. децембра, презентоваће се путем промотивних штандова и демонстрација разних вјештина, док ће се 8. и 9. децембра програм фокусирати на тренинг из области односа са јавношћу за припаднике ОС БиХ. Учесници изложбе су: НАТО, ЕУФОР, Министарство одбране БиХ, Министарство безбједности БиХ, ОС БиХ, СИПА, Гранична полиција, ФМУП, МУП РС, Ватрогасна бригада Кантона Сарајево, Хитна помоћ.

Програм погледајте овдје