Позив кандидатима за тестирање познавања страног језика за чин млађи инспектор

У складу са чланом 15. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту, чланом 11. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 14. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту, обавјештавамо вас да ће се тестирање познавања страног језика обавити 18.04.2017. године у сједишту Државне агенције за истраге и заштиту, ул. Николе Тесле 59 Источно Сарајево, по сљедећим групама:

ГРУПА I у 11,00 сати: Енглески језик од редног броја 1. до 64.;

ГРУПА II у 12,00 сати: Енглески језик од редног броја 65. до 127.;

ГРУПА III у 13,00 сати: Њемачки језик од редног броја 1. до 5.

 

НАПОМЕНА:

Тестирање познавања страног језика спроводи се писменим тестом и тестом говора. Писмени тест из енглеског језика биће одржан у уторак, 18.4.2017. године, док ће усмени дио, односно тест говора, бити одржан у четвртак 20.4.2017. године. Кандидати који буду задовољили писмени тест, о термину полагања усменог дијела, односно теста говора, биће обавијештени телефоном.

Кандидати који полажу њемачки језик, писмени тест и тест говора, полагаће исти дан, односно 18.4.2017. године.

Напомињемо кандидате да је потребно доћи пола сата прије тестирања да би се могле испоштовати процедуре уласка у зграду Агенције.

Током тестирања неће бити дозвољено кориштење мобилних телефона, техничких уређаја нити других помагала (рјечника). Обавезно је поштовати распоред и термин тестирања.

На листи објављеној 11.4.2017. године направљена је техничка грешка код кандидата са шифром МИН 048 у колони „Укупно бодови“, те умјесто освојених 28 бодова треба да стоји 30. Код кандидата са шифром МИН 049 умјесто 31 бод треба да стоји 33.

Такође, усљед техничке грешке кандидат са шифром МИН 141 изостављен је са списка кандидата који су положили тест физичке спремности а исти је освојио укупно 32 бода.

Табелу са распоредом кандидата по групама можете преузети овдје.