ПОЗИВ КАНДИДАТИМА ЗА ТЕСТ ПОЗНАВАЊА СТРАНОГ ЈЕЗИКА - ЧИН МЛАЂИ ИНСПЕКТОР

У складу са чланом 15. Пословника о раду Комисије за избор кандидата полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 11. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 14. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту обавјештавамо вас да ће се тестирање познавања страног језика обавити дана 09.10.2018. године у сједишту Државне агенције за истраге и заштиту, ул. Николе Тесле 59 Источно Сарајево, како слиједи: ГРУПА И у 09,00 часова: енглески језик; ГРУПА ИИ у 10,00 часова: њемачки језик.

НАПОМЕНА:

Тестирање познавања страног језика проводи се кроз писмени тест и тест говора. Наведени тестови полагаће се исти дан, а само кандидати који буду задовољили писмени тест приступиће тесту говора.

Писмени тест из енглеског језика почиње у 09:00 часова, док ће тест говора, за кандидате који задовоље писмени тест, бити одржан исти дан у 13:00 часова.

Писмени тест из познавања њемачког почиње у 10:00 часова, а тест говора за кандидате који задовоље писмени тест, биће одржан исти дан, након завршетка писмене провјере.

Обавјештавају се кандидати да је потребно доћи пола часа прије тестирања, да би се могле испоштовати процедуре уласка у зграду Агенције.

Током тестирања неће бити дозвољено коришћење мобилних телефона, техничких уређаја нити других помагала (рјечника). Обавезно је поштовати распоред и термин тестирања.

Листу кандидата по шифрама за тест страног језика можете преузети ОВДЈЕ