Емир Спахић посјетио СИПА-у

Капитен фудбалске репрезентације БиХ Емир Спахић јуче, 08.06.2011. године, посјетио је базу Јединице за специјалну подршку Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА).

Како би га што боље упознали са досадашњим резултатима рада, специјалци су капитену Змајева током готово двочасовног дружења приказали кратки филм о Јединици, представили су дио опреме којом располажу, а извели су и прикладну тактичко-показну вјежбу.

Спахић честитао СИПА-и на досадашњим резултатима Капитен добио СИПА-ину мајицу

Капитен Спахић је директору Агенције Мирку Лујићу и команданту Јединице Мирсаду Вилићу честитао на импресивним резултатима које СИПА постиже у борби против криминала, те им се посебно захвалио што стварају безбједно окружење за дјецу, али и све грађане БиХ.

Специјалци СИПА-е су се, у разговору са познатим фудбалером, интересовали за наредне утакмице репрезентације БиХ, његове клупске обавезе, те се осврнули на одличну утакмицу са репрезентацијом Албаније која је одиграна у Зеници 07.06.2011. године.

Дружење капитена фудбалске репрезентације БиХ и специјалаца СИПА-е ускоро ће се наставити кроз пријатељску фудбалску утакмицу и курс гађања.