Руководство СИПА-е у посјети Регионалној канцеларији Тузла

Директор Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) Горан Зубац, у пратњи замјеника директора Ђуре Кнежевића и помоћника директора Анђелка Хргића и Мирзе Лишиновића, посјетио је јуче (28.10.2014. године) Регионалну канцеларију СИПА-е у Тузли и састао се са начелником Регионалне канцеларије и свим запосленим службеницима.

На састанку је разговарано о резултатима рада ове канцеларије, о усвајању новог Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији СИПА-е, унапређењу радне дисциплине и другим текућим питањима.

Директор Зубац похвалио је рад ове регионалне канцеларије СИПА-е, истичући да су службеници ове канцеларије постигли веома добре резултате у протеклом периоду, по чему су једна од најуспјешнијих организационих јединица Агенције. Он је говорио о укупним резултатима Агенције захваљујући којима је СИПА постала препознатљив бренд у региону и шире, али и о плановима за будућност. Подсјетио је све присутне да је „посао“ СИПА-е најсложеније истраге и предмети, те да и у будућности од ове канцеларије очекује исти темпо и добре резултате рада. Такође је нагласио да ће у будућности акценат бити на јачању свеукупних капацитета СИПА-е материјално-техничким опремањем и профилисањем најјачих истражних тимова, да ће службеници СИПА-е, у складу са постигнутим резултатима и залагањем у раду, бити награђивани, те да ће резултати рада бити основни критеријум за напредовање у служби. Он је нагласио да је поносан на успјех који је СИПА остварила у протеклом периоду.

Начелник Регионалне канцеларије Тузла Јасмин Гогић изразио је задовољство поводом посјете руководства СИПА-е. Он је рекао је да је ова канцеларија добре резултате постигла захваљујући тимском раду и ангажману свих службеника који су показали да су на висини задатка, те да ће у том правцу наставити и у наредном периоду.