Резултати усменог теста – интервјуа кандидата за чин млађи инспектор

У складу са чл. 12. и 13. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 16. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту, објављујемо листу кандидата који су приступили тестирању и обавјештавамо о резултатима усменог теста – интервјуа са тестирања извршеног 14.2. и 15.2.2018. године у Источном Сарајеву.

НАПОМЕНА: На основу члана 13. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге, максималан број бодова које је могуће остварити на усменом тесту – интервјуу је 15, односно успјех за пролаз постиже кандидат који оствари девет бодова и више. Кандидати који су на усменом тесту –интервјуу остварили мање од девет бодова искључују се из даљег процеса одабира.

На основу члана 13. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке – кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту,  усмени тест – интервју кандидата оцјењује се од 1 до 5, према броју остварених бодова, како слиједи:

1)      До 8 бодова.......................оцјена 1;

2)      Од 9 до 10 бодова.............оцјена 2;

3)      Од 11 до 12 бодова...........оцјена 3;

4)      Од 13 до 14 бодова...........оцјена 4;

5)      15 бодова...........................оцјена 5.

Кандидати који нису приступили усменом тесту – интервјуу искључују се из даљег процеса одабира.

Табелу са коначним резултатима можете преузети овдје.