Припадници СИПА-е побједници „ИПА-Футсал лиге“

Екипа Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) освојила је прво мјесто у „ИПА Футсал лиги“ у малом фудбалу која је трајала од марта до децембра 2013. године, у организацији Међународног полицијског удружења (ИПА) - Регионални клуб Сарајево.

У „ИПА Футсал лиги“ учествовало је осам екипа које су сачињавали представници различитих безбједносних структура БиХ (СИПА, ГП БиХ, Дирекција за координацију полицијских тијела БиХ, Служба за послове са странцима, ФУП, МУП КС, МУП РС и Судска полиција РС) .

Осим што је освојила прво мјесто, екипа СИПА-е освојила је и пехаре за најбољег играча и голмана. Пехари побједничкој екипи и појединачне награде додијељени су на свечаности која је одржана 1.4.2014. године у Сарајеву, а уручио их је глумац Енис Бешлагић, који је и заштитно лице ИПА пројекта.

Припадници СИПА-е са задовољством су се одазвали позиву за учешће у овој лиги, чиме су показали своје вјештине и у овој области. Учешће у „ИПА Футсал лиги“ допринијело је развијању спортског духа и пријатељског односа између различитих безбједносних структура у БиХ.