Јавни оглас број: 16-11-34-2-850/19 од 13.02.2019. године

О Б А В J E Ш Т Е Њ Е - тестирање познавања страног језика

У складу са чланом 15. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 11. Одлуке о методу, начину и систему бодовања тестирања кандидата за полазнике основне обуке кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту и чланом 14. Пословника о раду Комисије за избор кандидата за полазнике основне обуке кадета у Државној агенцији за истраге и заштиту, обавјештавамо вас да ће се тестирање познавања страног језика одржати 7.6.2019. године у сједишту Државне агенције за истраге и заштиту, ул. Николе Тесле 59 Источно Сарајево, у сљедећим терминима:

ГРУПА I у 09,30 часова: енглески језик;

ГРУПА II у 13,30 часова: њемачки језик.

НАПОМЕНА:

Тестирање познавања страног језика проводи се путем писменог теста и теста говора. Наведени тестови полагаће се исти дан, а само кандидати који буду задовољили писмени тест приступиће тесту говора.

Писмени тест из енглеског језика почиње у 09,30 часова, док ће тест говора, за кандидате који задовоље писмени тест, бити одржан исти дан након завршетка писмене провјере.

Писмени тест из познавања њемачког почиње у 13,30 сати, а тест говора, за кандидате који задовоље писмени тест, биће одржан исти дан након завршетка писмене провјере.

Кандидати треба да дођу пола сата прије тестирања да би се могле испоштовати процедуре уласка у зграду Агенције.

Током тестирања неће бити дозвољено кориштење мобилних телефона, техничких уређаја нити других помагала (рјечника). Обавезно је поштовати распоред и термин тестирања.

 

Обавјештење у цјелини можете прочитати овдје.