Кидс фестивал 2014/Дан полиције: Специјалци СИПА-е подучавали дјецу основама алпинизма

У оквиру овогодишње културне манифестације „Кидс фестивал“ и „Дан полиције“, припадници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) данас су (10.6.2014. године) у Зетри организовали промотивни изложбени штанд за дјецу и мини полигон за алпинизам.

Дружећи се са дјецом, специјалци и истражитељи СИПА-е презентовали су опрему и активности Агенције, одговарали на питања и на тај начин додатно развили повјерење најмлађих грађана у полицију.

Штанд СИПА-е посјетио је велики број дјеце која нису крила своје одушевљење приликом савладавања основних алпинистичих вјештина, али и техника самоодбране којима су их подучавали специјалци СИПА-е. Најуспјешнијим „полазницима курса“ додијељење су школске торбе, мајице са логом СИПА-е и друге занимљиве награде.

Државна агенција за истраге и заштиту са задовољством је и ове године учествовала на „Кидс фестивалу”, а посебно нас радују активности у оквиру “Дана полиције” и интеракција са најмлађим грађанима, јер желимо да грађани буду наши партнери у борби против криминала.