Информација

Информација о преговарачком поступку без објаве обавјештења

У члану 28. став (4) Закона о јавним набавкама утврђена је обавеза објаве преговарачког поступка јавне набавке без објаве обавјештења о набавци на званичној веб страници Агенције.

План набавке роба и услуга Државне агенције за истраге и заштиту садржи набавку услуга прегледа наоружања - пиштоља марке Глок. Обавеза набавке услуга прегледа наоружања утврђена је у члану 24. Правилника о начину држања, ношења оружја и муниције, а избор поступка набавке заснован је на одредбама члана 21. став (1) тачка ц) и члана 28. став (4) Закона о јавним набавкама и чињеници да Државна агенција за истраге и заштиту посједује пиштоље марке Глок. Произвођач пиштоља доставио је податке о представнику овлаштеном за њихово сервисирање у Босни и Херцеговини.

Тендерска документација за ову преговарачку процедуру доступна је у сједишту Државне агенције за истраге и заштиту у Источном Сарајеву, улица Николе Тесле број 59. Контакт телефон за информације је 057/326-375. Заинтересованим понуђачима, на писмени захтјев, Државна агенција за истраге и заштиту доставиће Захтјев за учешће у преговарачком поступку и тендерску документацију.