Informacija o pregovaračkom postupku bez objave obavještenja

У члану 28. став (4) Закона о јавним набавкама утврђена је обавеза објаве преговарачког поступка јавне набавке без објаве обавјештења о набавци на званичној веб страници Агенције.

План набавке роба и услуга Државне агенције за истраге и заштиту садржи набавку услуга поправке детектора експлозива САБРЕ 4000. Избор поступка набавке заснован је на одредбама члана 21. став (1) тачка ц) и члана 28. став (4) Закона о јавним набавкама и чињеници да се поправка наведеног уређаја може извршити искључиво у матичној фабрици произвођача у Њемачкој. Произвођач уређаја доставио је податке о представнику овлаштеном за поправку уређаја у Босни и Херцеговини.

Тендерска документација за ову преговарачку процедуру доступна је у сједишту Државне агенције за истраге и заштиту у Источном Сарајеву, ул. Николе Тесле 59. Контакт телефон за информације је 057/326-375. Заинтересованим понуђачима, на писмени захтјев, Државна агенција за истраге и заштиту доставиће Захтјев за учешће у преговарачком поступку и тендерску документацију.