Veleposlanik Kuvajta posjetio SIPA-u

Veleposlanik Kuvajta u BiH NJ.E. Mohammad Fadel Khalaf H. Al-Telaijy posjetio je danas, 9.7.2013.godine, Državnu agenciju za istrage i zaštitu (SIPA) i sastao se sa ravnateljom Goranom Zubcem.
Posjeta je upriličena povodom isteka mandata NJ.E. Mohammada Fadel Khalafa, a budući da je ovo oproštajna posjeta, razgovarano je o dosadašnjoj veoma uspješnoj suradnji u svim oblastima.
Ravnatelj Zubac uručio je Nj.E. Mohammadu Fadel Khalafu reljefni amblem Državne agencije za istrage i zaštitu i zahvalnicu za značajnu pomoć i potporu Agenciji u jačanju i razvoju njenih kapaciteta. On je istakao da je Veleposlanstvo Kuvajta istinski prijatelj SIPA-e, te rekao da će SIPA i u budućnosti biti otvorena za svaki vid suradnje sa Kuvajtom u borbi protiv svih vidova kriminala.
 

Veleposlanik Al-Telaiјy zaželio je ravnatelju SIPA-e puno uspjeha u daljem radu i u ostvarivanju ciljeva SIPA-e. Nakon održanog sastanka, Nj.E. Al-Telaiјyu, u bazi Jedinice za specijalnu potporu SIPA-e prezentirana je taktičko-pokazna vježba.