Članovi Odbora za žalbe građana PS BiH posjetili SIPA-u

Predsjedatelj i članovi Odbora za žalbe građana na rad policijskih službenika u policijskim tijelima Bosne i Hercegovine (u daljem tekstu: Odbor) Boris Buha, Semir Šut, Vjekoslav Vuković i Hana Korać sastali su se danas (07.12.2022. godine) u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (u daljem tekstu: SIPA) sa zamjenikom ravnatelja SIPA-e Đurom Kneževićem i pomoćnikom ravnatelja Ernadom Musićem.

Posjet SIPA-i organiziran je u okviru redovnih posjeta Odbora policijskim tijelima Bosne i Hercegovine. Sudionici sastanka razgovarali su o dosadašnjoj suradnji Odbora i SIPA-e, kao i o predmetima koje je Odbor razmatrao u prethodnom razdoblju. 

Predsjedatelj Odbora Boris Buha izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i istakao da i u narednom razdoblju, kao i do sada, od SIPA-e očekuje profesionalan i stručan pristup.

Zamjenik ravnatelja SIPA-e Đuro Knežević zahvalio se članovima Odbora na profesionalnom obavljanju poslova i zadataka iz njihove nadležnosti te iskazao spremnost za nastavak uspješne suradnje i za zajednički rad na ispunjavanju zakonske uloge SIPA-e u službi građana Bosne i Hercegovine.