Rukovodstvo SIPA-e u posjeti načelniku Općine Tuzla Jasminu Imamoviću

Tijekom jučerašnjeg boravka u Tuzli, ravnatelj SIPA-e, sa svojim suradnicima, posjetio je Općinu Tuzla i sastao se sa načelnikom Općine Jasminom Imamovićem.

Načelnik Imamović izrazio je zadovoljstvo povodom posjete i zaželio dobrodošlicu delegaciji SIPA-e. On je upoznao prisutne sa aktualnim dešavanjima na području ove općine i tekućim projektima, posebno u oblasti razvoja turizma.

Ravnatelj SIPA-e Goran Zubac zahvalio se na gostoprimstvu i pohvalio sveuukupne napore ove općine, posebno u razvoju turizma. On je upoznao načelnika sa programom posjete Tuzli i održanim sastancima sa predstavnicima Županijskog Tužiteljstva Županije Tuzla i MUP-a Tuzlanske Županije, izražavajući zadovoljstvo na dosadašnjoj suradnji sa ovim tijelima koja je na zavidnoj razini. Zubac je istakao da je SIPA spremna pružiti punu potporu lokalnim tijelima u borbi protiv kriminala, jer se samo timskim radom mogu postići željeni rezultati u oblasti sigurnosti, što je zajednički cilj i obveza prema građanima.

Ravnatelj Zubac najavio je izgradnju suvremene baze Jedinice za specijalnu potporu SIPA-e sa svim potrebnim sadržajima na području I. Sarajeva, ali i viziju da se u budućnosti izgrade namjenski objekti za regionalne urede SIPA-e, koji su trenutno smješteni u zakupljenim prostorijama u Tuzli, Mostaru i Banjoj Luci. U tom kontekstu razgovarano je o mogućim lokalitetima za izgradnju i na području Tuzle.