Rezultati usmenog testa – intervjua kandidata za čin mlađi inspektor

Sukladno čl. 12. i 13. Odluke o metodu, načinu i sustavu bodovanja testiranja kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i članku 16. Poslovnika o radu Povjerenstva za izbor kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu, objavljujemo listu kandidata koji su pristupili testiranju i obavještavamo o rezultatima usmenog testa – intervjua sa testiranja izvršenog 14.02. i 15.02.2018. godine u Istočnom Sarajevu.

NAPOMENA: Na temelju članka 13. Odluke o metodu, načinu i sustavu bodovanja testiranja kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage, maksimalan broj bodova koje je moguće ostvariti na usmenom testu – intervjuu je 15, odnosno uspjeh za prolaz postiže kandidat koji ostvari devet bodova i više. Kandidati koji su na usmenom testu –intervjuu ostvarili manje od devet bodova isključuju se iz daljeg procesa odabira.

Na temelju članka 13. Odluke o metodu, načinu i sustavu bodovanja testiranja kandidata za polaznike osnovne obuke – kadeta u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu,  usmeni test – intervju kandidata ocjenjuje se od 1 do 5, prema broju ostvarenih bodova, kako slijedi:

1)      Do 8 bodova.......................ocjena 1;

2)      Od 9 do 10 bodova.............ocjena 2;

3)      Od 11 do 12 bodova...........ocjena 3;

4)      Od 13 do 14 bodova...........ocjena 4;

5)      15 bodova...........................ocjena 5.

Kandidati koji nisu pristupili usmenom testu – intervjuu isključuju se iz daljeg procesa odabira.

Tabelu sa konačnim rezultatima možete preuzeti ovdje.